Mil-safarit

Mil-safarit on erikoistunut järjestämään tapahtumia sotilasajoneuvoilla 1-70 hengen ryhmille ympäri vuoden. Mil-safarit on toiminut vuodesta 2006.

Valikoimastamme löytyy monipuolisesti erilaisia ohjelmavaihtoehtoa. Palvelut sivun kautta löytyy tarkemmat tiedot tarjotuista palveluista. Lisäksi tarvittaessa räätälöimme haluamanne tapahtuman.

Missä 

Mil-safarien tukikohta kaikkine palveluineen sijaitsee vanhalla maatilalla Uudellamaalla Pornaisissa. (50 kilometriä Helsingistä) Ajamiset tapahtuvat samalla alueella, siihen varatuilla ajourilla. Meiltä saatte myös maastopuvut, sadeasut ja lämpöpuvut käyttöönne.

Kenelle

Tarjoamme tapahtumia sotilasajoneuvoilla työyhteisöille, asiakastilaisuuksiin, polttari- ja synttäriryhmille, tai tule vaikka yksin. Voitte olla ensikertalaisia tai kokeneita konkareita maastoajossa, annamme asianmukaisen turvallisuuskoulutuksen ja opastamme ajoneuvojen ajamisessa.

Kalustotilat

Kalustomme koostuu pääosin samanlaisista ajoneuvoista, joita Suomen Puolustusvoimat on käyttänyt/käyttää. Meiltä saatte myös kokoustilan, saunan, illallisen ja majoituksen ryhmällenne. (Rastita tarjouspyyntölomakkeeseen)